MATERIALS.

Teixits

coolmax Una estructura especial de fibres de quatre canals que forma un sistema de transport que desplaça l’humitat des de la pell fins a l’exterior. Aquest procés evapora la humitat més ràpidament, mantenint-te fresc/a i confortable.
drytech DRY-TECH ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor, la seva tecnologia de fabricació produeix una gran eficiència. En la construcció d’aquest teixit hi ha la clau perquè els usuaris es vegin afavorits per obtenir un rendiment superior: les proves demostren que si els músculs es mantenen a la temperatura adequada, s’incrementa el rendiment i es retarda l’aparició de fatiga.
meryl Combina un tacte excepcionalment suau amb la durabilitat i robustesa del niló. La Lycra Meryl s’estira fins a 5 vegades la seva longitud amb una recuperació excel·lent. És totalment transpirable aconseguint transportar la humitat a l’exterior i assecar-la ràpidament. Ofereix una excel·lent protecció UVA i UVB.
lycrasport El teixit LYCRA®SPORT està dissenyat específicament per les activitats esportives, les quals requereixen una combinació de pes lleuger, respirabilitat, suport muscular i la llibertat de moviment. LYCRA®SPORT està dissenyat per complir els estàndards més exigents d’elongació, en forma i poder de recuperació. El teixit LYCRA®SPORT està dissenyat per moure’s en totes les direccions.